Mijn bezoek aan Vrouw&Klinieken

Mijn bezoek aan Vrouw & Klinieken

Enkele weken geleden heb ik kennisgemaakt met de specialisten van Vrouw &Klinieken in Lelystad. Zij is een behandelcentra gespecialiseerd in vrouwenzorg. Ik coach vrouwen met PCOS-klachten en ieder lichaam is anders. Als in de toekomst blijkt dat ik iemand niet verder kan helpen, of als de klachten te ernstig zijn, wil ik diegene doorverwijzen naar een specialist waar zij in goede handen is.

Hartelijk ontvangen

Om die reden heb ik een mail gestuurd naar Vrouw & Klinieken. Al snel kreeg ik een antwoord terug. Ik mocht een keer mee lunchen en zo gezegd, zo gedaan. Ik werd hartelijk ontvangen door de vrouwen die er werken. Dat gaf mij meteen een goed gevoel.

Tijdens de lunch maakten we kennis met elkaar en kon ik vragen stellen over hoe zij werken en wat voor visie zij hebben. Wat ik heel fijn vind aan Vrouw & Klinieken, is dat er verder gekeken wordt dan naar alleen de klachten. De oorzaak wordt echt opgezocht en aan de hand daarvan wordt de cliënt verder begeleid.

Specialisten

Het team van specialisten bestaat uit:

  • Anne-Mieke Omtzigt, Gynaecoloog/Medisch directeur
  • Monica Wijers, Orthomoleculair hormoonspecialist
  • Margot Roberts, Bekkenfysiotherapeut

Voor welke zorg kun je terecht bij Vrouw & Klinieken?

  • Overgang
  • Menstruatieproblemen
  • Vaginale afscheiding
  • Vulvaproblemen
  • Seksuele problemen

PCOS-klachten

Herken je meerdere klachten? Blijft je menstruatie uit, of heb je klachten zoals acné, haaruitval, overbeharing, gewichtsproblemen of stemmingswisselingen?

Maak dan een afspraak bij een Gynaecoloog. Zij onderzoeken of je daadwerkelijk last hebt van PCOS-klachten. Twijfel je over naar welke Gynaecoloog je wilt gaan? Ik kan je Vrouw & Klinieken van harte aanbevelen.

http://www.vrouwenklinieken.nl/

Opt In Image
E-book: eerste hulp bij PCOS-klachten

Vraag hieronder mijn gratis e-book "eerste hulp bij PCOS-klachten" aan. Mijn cyclus is gelukkig weer op gang gekomen. In mijn e-book staan 5 basis principes die PCOS-klachten bij de oorzaak aanpakt.

Neem contact op

Contact

Annuleren