Gezond vrouw zijn

Consult

Kom op een natuurlijke manier van jouw PCOS-klachten af

Krijg meer energie
Val af
Herstel je cyclus
Verbeter je huid
Zeg insulineresistentie gedag

Je voelt je radeloos

Al maanden. Misschien al wel jaren. Heb je last van PCOS-klachten. Nadat je de diagnose PCOS hebt gekregen in het ziekenhuis, wordt je weer naar huis gestuurd. Je krijgt de mededeling dat je mag terug komen. Voor een hormoonkuur. Wanneer je een kinderwens hebt.
Daar ga je weer. Naar huis. Met een tal van klachten waar je elke dag last van hebt. Je vraagt je af of je ermee moet leren leven. Alleen. De klachten die PCOS met zich mee brengt. Zijn absoluut geen pretje. Soms zakt de moed je in de schoenen. Echt. Ik kan het weten.

Vragen schieten door je hoofd. Kun ik van de klachten afkomen? Komt mijn cyclus weer op gang? Krijg ik weer grip op de insulineresistentie? Wat kan ik er zelf aan doen?

Frustratie krijgt de overhand

Al die informatie die op je afkomt. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Andere vrouwen zijn wel van hun PCOS-klachten afgekomen. Ze hebben meer energie, zijn afgevallen en de cyclus is weer op gang gekomen.

Je wilt graag een stabielere bloedsuikerspiegel. Maar je hebt geen idee hoe je dat voor elkaar moet krijgen.

Ik begrijp jou. Echt. Deze weg heb ik ook weggelegd. En nu. Mijn cyclus is weer op gang gekomen. Ik voel me energieker en mijn huid is zichtbaar verbeterd.

Dit kun jij ook! Hoe fijn zou het zijn als..

Je niet meer onnodig lang hoeft te zoeken naar boodschappen in de supermarkt.

Je niet meer hoeft na te denken over wat nou wel of niet gezond genoeg is.

De risico’s op Diabetes 2 en hart-en vaatziekte zullen afnemen bij het aanpassen van jouw voeding en leefstijl.

Je er zelf wat aan kunt doen om PCOS-klachten te verminderen.

Ik investeerde in de opleiding Trainer Hormoonfactor. Daar leerde ik over de hormonen in ons lichaam. Ik wilde zelf snappen hoe de hormonen in ons lichaam werken. Hoe PCOS ontstaat. Wat je er zelf aan kunt doen.

Door het aanpassen van mijn voeding en leefstijl is mijn cyclus op gang gekomen. Daarvoor was deze nooit op gang gekomen. Ook niet in mijn pubertijd! Mijn energie verbeterde. En zo ook mijn huid.

Zet nu de eerste stap!

Zet nu de eerste stap om je PCOS-klachten aan te pakken. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om met PCOS-klachten rond te lopen. Gelukkig weet ik inmiddels ook hoe het is om de cyclus weer op een natuurlijke manier op gang te krijgen. Ik help je met het maken van een plan van aanpak om van je klachten af te komen.

Wat kun je verwachten van het 3 maanden PCOS-coachingsprogramma?

Eerste consult
Voordat het consult plaatsvindt vraag ik je online een anamnese (gezondheidsvragenlijst) in te vullen. Daarnaast vraag ik je ook een voedingsdagboek voor een week bij te houden. Tijdens het eerste consult zullen we dit samen doornemen, zodat ik gericht voedingsadvies kan geven.
Ik werk met maximaal 4 veranderingen per consult. De reden hiervan is om extra stress te voorkomen. Het is belangrijk te ervaren dat de veranderingen makkelijk toepasbaar zijn. Je zult ook steeds bewuster worden waarom je lichaam je dankbaar zal zijn voor bepaalde aanpassingen.

Tweede consult
In maand 2 vindt jouw tweede consult plaats. Tijdens deze sessie bekijken hoe de eerste maand is verlopen en welke stappen je hebt kunnen zetten naar aanleiding van jouw adviesplan. Hierin bespreken we wat er goed gaat of wat beter kan. Daarna zullen we de focus leggen op het doorbreken van oude patronen en het integreren van nieuwe patronen in jouw dagelijkse leven. De actiepunten voor de aankomende maand worden opgesteld.

Derde consult
In de derde maand vindt jouw derde consult plaats. Hierin bespreken we hoe de tweede maand is verlopen. Daarna zetten we de puntjes op de i voor de aankomende tijd, zodat jij weet hoe je verder kunt gaan met het voortzetten van jouw gezonde levensstijl om PCOS-klachten uit je leven te laten verdwijnen.

Kosten 3 maanden PCOS-coachingsprogramma: € 247,- (incl. BTW)
Betalen in termijnen is mogelijk.

BONUS! Inclusief het boek Hormoonbalans voor Vrouwen
BONUS! Inclusief een Supermarktsafari (woon je niet in de buurt? Dan lopen we jouw boodschappenlijstje door voordat je je boodschappen doet)

vraag consult aan


Neem contact op

Contact

Annuleren