NEI therapie

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een zachte methode om emotionele problemen, onverwerkte emoties, trauma’s en lichamelijke klachten definitief op te ruimen. Een NEI consult duurt ongeveer 75 minuten. Voor blijvend resultaat zijn gemiddeld één tot drie behandelingen nodig.

Aanpak oorzaak klachten en blokkades

NEI richt zich op de oorzaak van je klachten – we gaan naar de kern toe – en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. De wortel wordt er liefdevol uitgetrokken.

Geen praatsessies en geschikt voor alle leeftijden

Bij NEI-consulten zijn (lange) praatsessies niet nodig. Er wordt met het onderbewustzijn gewerkt. Dit heeft alle antwoorden en wijst ons de weg. Dit maakt NEI geliefd bij zowel volwassenen als kinderen en baby’s.

In je leven maak je gebeurtenissen mee waarbij je emoties ervaart. Meestal verwerk je deze emoties goed en heb je er geen last meer van. Maar er zijn ook momenten waarop je deze emoties niet goed verwerkt. Dit gebeurt vooral in je kinderjaren (0 – 7 jaar). Daarnaast dragen we (zonder dat we het bewust door hebben) blokkades, belemmerende overtuigingen en trauma’s van vorige levens en onze voorouders met ons mee. Emoties die onze voorouders niet verwerkt hebben, kunnen op celniveau doorgegeven worden.

De biotensor maakt contact met jouw onderbewuste

Soms merk je dat je overdreven boos, verdrietig of angstig op een bepaalde situatie reageert. Je begrijpt alleen niet waarom je zo heftig reageert. Of je komt steeds weer in dezelfde negatieve situatie terecht. Belemmerende patronen lijken zich te herhalen. Alsof je gesaboteerd wordt. NEI helpt je om emoties, trauma’s, etc. (uit dit leven, vorige levens of van je voorouders) te verwerken, een plaats te geven of te begrijpen, waardoor de lading van de emotie neutraliseert.’

Tijdens een NEI behandeling werk ik met een biotensor. Dit is een energetisch meetapparaatje dat contact maakt met je onderbewustzijn. Een biotensor vangt trillingen op en neemt onderlinge verschillen waar. Het meet hoeveel energie er op een bepaald moment op een bepaalde plaats aanwezig is. Energetische verstoringen worden hierdoor zichtbaar. Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismen onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Vervolgens koppelen we oude, onverwerkte triggers (die de emotie veroorzaken) los van wie je nu bent, zodat je weer vrij kunt kiezen en handelen. En weer in verbinding komt met jouw diepste Zijn.