Lieve Anita,

Mooi, warm, empatisch en vooral kundig mens dat je bent! Je kwam niet voor niets weer op mijn pad dat is duidelijk.
Na eerst een NEI sessie bij je gedaan te hebben werd na een maand duidelijk dat er nog meer op te lossen was.

Het werd een Release sessie/Body Mind Reset. Ik die nogal van praten houdt en dan lekker UIT m’n hoofd gaat had dit heel erg nodig blijkbaar.

Je bent zo’n fijn en warm mens dat ik me zo veilig voelde tijdens de sessie. De tranen stroomden over m’n wangen bij bepaalde herinneringen en ik vond je hand op m’n arm/schouder telkens zó fijn. Je stelde de juiste vragen en daardoor kon ik een hoop oude ballast opruimen.

Het grote voorbeeld werd tijdje daarna duidelijk toen er een situatie zich afspeelde en ik geen onrust of irritatie voelde. ZO fijn! ❤️
Het heeft me enorm geholpen, dank je wel lieverd!

Liefs Sas

Ik heb twee Release sessies bij Anita gehad en beide sessies sta ik echt versteld van haar kunnen en de methodiek waarmee zij mij geholpen heeft. Anita stelt echt de juiste vragen om bij de kern te komen. Ze is sensitief, analytisch en oordeelvrij. 

De sessies hebben mij geholpen om nog meer inzichten in mezelf te krijgen en vooral ook om dingen los te laten, mezelf vrij te voelen en verder te komen in mijn ontwikkelproces. 

Ik weet zeker dat een ieder zich heel veilig en vrij voelt bij Anita omdat zij beide keren de juiste snaar wist te raken en mij hielp om de kern te durven zien. Een hele dikke aanrader!! Sterker nog; eigenlijk zou iedereen zo’n sessie moeten doen om meer inzicht te verkrijgen in jezelf. ♥️

 Liefs A.

Lieve Anita,

Ik ben zo enorm dankbaar dat ik jou heb leren kennen en de Release sessies bij jou heb gevolgd. Voor mij is veiligheid en vertrouwen een item waarmee ik bij jou kwam en jij zorgde ervoor dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde zodat we samen aan het werk konden.

Ik heb van begin tot einde jouw expertise, betrokkenheid en liefdevolle benadering gevoeld. Je nam tijdens de sessies professionele afstand zodat het echt mijn proces werd maar was ook weer zo dichtbij.

Nadien voelde ik mij in m’n lichaam zakken en de energie door mijn hele lichaam stromen! Deze gevoelens ervaar ik steeds frequenter en geven zoveel meer balans, tevredenheid en innerlijke rust.

Ik merk dat mijn lichaam nog steeds aan het werk is, aan het helen is, waarbij jij mij hebt geholpen de juiste richting op te gaan.

Ik heb zoveel meer vertrouwen in het zelfherstellende vermogen van mijn lichaam gekregen, dat ik een reset bij jou als zeer waardevol zie en als self care moment in mijn leven wil integreren.

Lieve Anita, mooi mens, blijf je heerlijke pure zelf…wat je doet, doe je namelijk heel fijn en goed! ✨💚

Wow! Ik heb al veel energetisch werk gedaan, maar deze was Life changing! Ik gun het alle mensen die echt met zichzelf aan de slag willen gaan en die diepe trauma’s willen opruimen om dit te doen.

Anita weet precies de juiste dingen te zeggen en te vragen. Ik voelde me snel vertrouwd bij haar. Na de tweede NEI sessie begonnen er dingen te veranderen in mijn leven. Ik voelde letterlijk van alles in mijn lichaam gebeuren en in een sneltreinvaart ben ik oude patronen aan het opruimen.

Bovendien is de relatie tussen mijn moeder en mij in beweging gekomen. En dat terwijl ik van te voren nog dacht dat afstand nemen de beste optie zou zijn!

Wat ook opvallend is, ik durf mijn ruimte in te nemen. Ik voel nu eerst in welke behoefte ik heb ipv eerst in de behoefte van de ander te stappen. Echt heel fijn!

Liefs Daan

Naar aanleiding van traumatische ervaringen opgedaan tijdens mijn diensttijd voor defensie heb ik een aantal NEI sessies van Anita mogen ontvangen.

Ik heb de behandelmethode als heilzaam ervaren, eenvoudig en doeltreffend. Iedere afzonderlijke sessie gaf mij precies de juiste informatie zowel qua inhoud als de hoeveelheid hiervan. Daarmee heb ik tot de juiste inzichten kunnen komen die zich op een natuurlijke wijze heeft ontvouwt.

Anita faciliteert op professionele wijze waarbij ik steeds op mijn gemak en ontspannen heb gevoeld. Een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan antwoorden en helderheid.

Raman

De Release sessie met Anita is voor mij levens veranderend. Tot op de dag van vandaag heb ik nog veel profijt van de inzichten die ik tijdens deze ontmoeting heb opgedaan.

Anita stelde mij direct bij binnenkomst op mijn gemak. In het contact heb ik oprechtheid, gelijkwaardigheid en veiligheid ervaren. Hierdoor voelde ik totaal geen drempel en was het heel natuurlijk om openheid te geven over wat mij bezighield. 

Ik ben veel dichter bij mezelf gekomen, wat maakt dat ik nieuwe dingen over mezelf ontdekt. Ik voel me veel meer ontspannen en maakt me eigenlijk niet meer druk om zaken waar ik mezelf eerst wel druk over kon. Het voelt nog steeds als een bevrijding. Het is niet mogelijk om de met de juiste woorden deze bijzondere ervaring uit te drukken. Dit resultaat had ik in ieder geval nooit verwacht, nooit gedacht en absoluut niet gehoopt.

Het is fascinerend om te ervaren hoe goed ons eigen lichaam weet wat we nodig hebben, als er maar naar geluisterd wordt.

Het voelt als een bevrijding, die ik de rest van mijn leven niet meer zal vergeten! 

Liefs Evi

Lieve Anita,

Wat ben ik je dankbaar voor de online Release sessie van 11 november vorig jaar (2021). Het begin van een mooie reis!

Dat jij door bleef vragen zodat we tot de kern van mijn overtuiging kwamen en het proces met mij hebt doorgelopen op een hele warme manier. Ik voelde mij totaal veilig.

Ik had altijd moeite om het “denken” uit te schakelen, maar kwam op een emotie die ik nooit had verwacht en door jouw begeleiding is de start van mijn heling ingezet.

Ik ben heel blij met het resultaat van de online sessie, het is inderdaad nog steeds merkbaar.

Ontzettend veel dank daarvoor, ik gun het echt iedereen om dit mee te maken.

Heel veel liefs en dank je wel voor alles,

Trees

Na een tijd met burn-out/bore-out klachten rondgelopen te hebben ben ik uiteindelijk bij Anita terecht gekomen voor een Release sessie.

Doel was meer inzicht in de onderliggende oorzaak en liefst een oplossing. Door uitgebreide kennis en ervaring weet Anita de juiste vragen te stellen om tot het doel van de Release sessie te komen.

Na een liefdevolle begeleiding mag ik zeker weten dat het doel is bereikt, en de onderliggende oorzaak is hersteld.

In de dagen na de sessie werden een aantal klachten snel minder heftig, ging ik beter slapen, en voelde me vrolijker. De weg naar herstel is daarmee eindelijk ingezet!

Daarbij een extra compliment voor de nazorg!

Lieve groet,
J.

Anita heeft mij superfijn geholpen. Ik ben vooral erg blij met de inzichten en tips, waar ik voor altijd wat aan zal hebben.

Op basis van mijn klachten en overtuigingen heeft Anita kunnen zien wat mijn onderliggende triggers waren.

Ik kwam er zelf niet meer uit namelijk, ze heeft mij een zetje in de goede richting gegeven en mij bewust gemaakt van hetgeen waarin ik vast liep.

Kortom, één Release sessie heeft mij heel veel gebracht, waar ik nu dagelijks plezier van heb.

Super blij dat ik dit heb gedaan, ik gun iedereen dit soort inzichten in zijn/haar proces.

Liefs Sam

De Release sessie heb ik bij Anita als heel waardevol ervaren. Ik was op zoek naar een kickstart om mijn helingsproces op gang te brengen.

Het contact vooraf aan de sessie was al heel prettig en betrokken en tijdens de sessie voelde ik me snel vertrouwd genoeg om me over te geven aan deze voor mij nieuwe methode.

Anita kwam in no time met mij tot de kern, in dit geval een beperkende kernovertuiging. Voor de reset nam zij echt de tijd en dit bracht me naar vroegere situaties die ik niet met mijn bewuste, logische mind hadden kunnen bedenken.

Na de sessie en de oefeningen die ik sindsdien dagelijks doe merkte ik al heel snel een ontspanning in mijn lijf (mijn maagklachten waren over) en in mijn omgang met situaties.

Ik heb heel veel zin gekregen om nog veel meer emoties los te laten met deze methode en ik kom zeker terug bij Anita.

Liefs Patricia

Ik bleef maar met een fysieke klacht zitten die medische volledig was uitgezocht toen de BMR methode (Release sessie) onder de aandacht kwam.

Voordat ik bij Anita kwam slikte ik veel pijnstillers om de dag door te komen en na de behandeling bijna niets meer.

Wat mij het meest geholpen heeft is; is het vertrouwen en de manier van aanpak van Anita. Vriendelijk en geduldig nam ze mij in een andere kijk op het aanspreken van mijn zelfhelende vermogen. Door de meegekregen oefeningen die ik dagelijks doe zijn mijn klachten bijna helemaal weg.

Ik raad het iedereen aan of je nou mentaal of fysieke belemmeringen ervaart.

Groet Martijn

Lieve Anita,

Ik heb mijn Release sessie bij jou als erg prettig ervaren. Vanaf het moment van binnenkomst voelde ik me bij je op mijn gemak en hing er een fijne sfeer.

Je hebt me fijn aan de hand genomen met wat we deden zonder te sturend te zijn. Ik kon precies dat doen en zeggen wat nodig was.

Je hebt me geleerd weer in verbinding te staan met mijn gevoel en ik merk nog altijd een fijn en goed resultaat na de sessie. Ik kon fijn ‘landen’ en er was alle tijd en aandacht voor me, ook na de sessie.

Na een tijdje nog een belletje gehad wat me weer even een fijne boost heeft gegeven :). Ik vond het een ontzettend mooie ervaring en ben erg dankbaar voor wat je voor me hebt gedaan in zo’n korte tijd. Ik zou dit iedereen aanbevelen. 

Heel veel liefs van mij, Bente

Ik ben de Release sessie zo open en onbevangen mogelijk ingestapt, maar met wel heel veel vertrouwen in deze behandelmethode. Vanaf het begin voelde het contact met Anita heel erg vertrouwd.

Op een hele natuurlijke manier heeft Anita mij in contact gebracht met mijn onderbewuste. Op dat moment wist ik ook precies waarvoor ik daar was. Aan het eind van de sessie voelde ik gelijk dat het weg was!

Ik kon helemaal nog niet bevatten wat dat concreet betekende. De emotionele lading van een heftige gebeurtenis is echt weg! Alsof het er nooit is geweest. Wat is gebleven zijn herinneringen.

Nu ik een aantal weken verder ben, voel ik nog steeds bijna dagelijks wat de impact van deze sessie is geweest en geniet ik van de enorme rust die het heeft achtergelaten. Een hele bijzondere waardevolle ervaring!

Groetjes Helga

Ik heb een Release sessie bij Anita gedaan vanwege een zware burn-out. Dit heeft me veel opgeleverd, mijn energieniveau is flink verhoogd.

Na de Release sessie ervaarde ik meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Na de sessie zit dit véél dieper verankerd. Mijn gevoel van veiligheid en vertrouwen hebben in het leven ervaar ik ook veel dieper.

De manier waarop Anita mij heeft begeleid tijdens de sessie heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde veilig en vertrouwd en er was géén enkele tijdsdruk.

Tijdens het evaluatiegesprek heb ik waardevolle tips gekregen om verder te komen in het genezingsproces.

Warme groet, Jenny 

Ik heb een life changing Release sessie gehad bij Anita! Al een tijd lang deed ik aan burn-out klachten en door de sessie met Anita zie ik verandering en heb ik weer hoop omdat ik meer energie heb.

Anita heeft een warme en veilige plek gecreëerd waar ruimte is voor vertrouwen en openheid.

Voor mij was de sessie een hele fijne ervaring waarin Anita luisterde, vertrouwen gaf en mij erg aan het denken heeft gezet.

Het voelt alsof ik een ander mens ben sinds de sessie. Een hele bijzondere ervaring!

Groetjes M.

Begin september 2021 heb ik een Release sessie gedaan bij Anita. Wow, wat een bevrijding! Ik heb het resultaat gekregen waarop ik gehoopt had.

Bij binnenkomst bij Anita thuis voelde het meteen goed, een fijne energie. De sessie heb ik ervaren als heel fijn, bijzonder en intens. Anita voelde mij feilloos aan, als vanzelf bracht ze me naar mijn onderbewustzijn. Ik voelde me veilig, waardoor ik mezelf volledig kon overgeven.

Anita heb ik ervaren als een fijne, en liefdevolle coach; ze is doortastend en komt snel tot de kern. 

Ik voel me bevrijd en nog blijer dan voor de sessie. Voel mij energieker en helder in mijn hoofd. Reageer spontaner als ik met mensen in gesprek ben, voel mij lichter. Ik ben meer in verbinding met mezelf en voel me krachtig.

Ik ben super blij dat ik de oorzaak van stotteren weet. Heb altijd gevoeld dat het diep zat, maar zo diep, dat had ik niet verwacht. 

Inmiddels spreek ik vloeiend. Als het soms even fout gaat, maak ik me niet meer druk; de lading is weg. Ik voel me rustiger en spreek nu vanuit rust en veiligheid. Na de sessie ben ik in een ander bewustzijn gekomen, waardoor ik nog meer leef vanuit mijn hart.

Super dankbaar dat Anita en de Release sessie op mijn pad zijn gekomen! 

Liefs Ellen